Kempenfoods

Groep Lathouwers besloot tot integratie van Kempenfoods waar bereide groenten worden gemaakt door het sterk wijzigende consumentengedrag.
Convenience en snel klaar zijn almaar belangrijker en daarenboven moet voeding ook gezond en authentiek zijn.
Kempenfoods maakt van die kernbegrippen haar leitmotiv.
Verse groenten schoonmaken en steamen zonder de minste toevoegselen. Puur natuur.
Voor de consument vormen ze een belangrijk onderdeel van de maaltijd zonder dat ze tijd in beslag nemen.
Witloof, asperges, schorseneren, knolselder, wortelen, spruiten.
Alleen opwarmen of verder bereiden en kruiden naar wens.
Lekker Vers en direct klaar.

 

Voor meer info bezoek: http://www.kempenfoods.nl

Witloof

 

Perfect gegaard witloof van de allerbeste kwaliteit. Puur natuur, zonder de minste toevoeging of kruiding. U kruidt naar eigen smaak. Naar uw smaak te gebruiken in alle mogelijke toepassingen.

Wortelen

Natuurlijk gegaarde heerlijke wortelschijfjes. Een mix van oranjerode en oranje gele wortelen die zich leent voor tal van culinaire toepassingen of pureebereidingen. Makkelijk te mixen en dan zijn de bereidingen legio. Zelfs voor kinderpapjes.

Knolselder

Overheerlijke pure knolselder blokjes. Geen schoonmaakwerk of lange kooktijd meer. U kan er meteen mee aan de slag. In een sausje , op een buffet en uiteraard even mixen en kruiden en u hebt een fantastische knolselderpuree.

Spruiten

Een van de pareltjes van onze kooktraditie. U moet de knapperige spruiten alvast niet meer koken, u kan ze koud gebruiken, opgewarmd en natuurlijk even aanbakken in boter en u krijgt de allerfijnste spruiten die bij zoveel passen.