INFO OVER DUIVEN LOSSINGEN IN HET WEEKEND BEL NAAR:

02/896.54.54

Donderdag 9 augustus Quievrain los om 8u.

Volgende week zal er enkel op dinsdagavond gereden worden naar Quivrain met lossing op woensdag 15/8

 

 

 

 

 

Lathouwers & Co werft aan:
Arbeider/chauffeur CE
meer info: 052/39 79 00

Postduiven waren ooit de postbezorgers van vroeger. Ze hebben een rol gespeeld in vele oorlogen en huwelijken. Precies omdat ze perfect de weg konden vinden er terugvinden werden ze veelvuldig gebruikt tot andere communicatiemiddelen sneller en eenvoudiger werden. Vandaag is de duivensport een hobby. Maar vergis u niet het wordt allemaal zeer professioneel aangepakt.

 

De tijd van de met voederbakjes rammelende opa’s die hun vallende duiven probeerden binnen te halen is al lang voorbij. De electronica maakte zijn intrede in het “constateren” en alles gaat nu veel sneller en accurater. Geen wonder dat voor het vervoer van de duiven naar de losplaatsen ook de beste middelen worden voorzien. Lathouwers heeft een vloot perfect uitgeruste vrachtwagens die de duiven snel en in de beste omstandigheden vervoeren.

 

Alle vrachtwagens worden steevast begeleid door kenners en liefhebbers van de sport. Dat garandeert de beste verzorging op weg naar : Argenton, Quievrain, Bourges, Noyon en zoveel meer bestemmingen. In het seizoen ook vervoer voor leervluchten.